Прийнятні ціни і швидка доставка від ресторану SushiGo у Львові

Суші вже давно знайшли мільйони фанатів по всьому світу. Це не дивно, адже різноманітність смаків нікого не залишить байдужим. У світі суші кожен зможе знайти страви для себе.
У кожному місті є свої відомі суші-ресторани. У Львові це новий ресторан SushiGo. Свою популярність він виразно заслужив величезним асортиментом, приємними цінами і швидкою доставкою. Але про все по порядку як же замовити суші львів.
SushiGo, що відкрився не так давно, вже обзавівся своїми беззаперечними правилами обслуговування.

Першим з них є подача страв «з-під ножа». Це означає, що страви, подані вам в ресторані або привезені доставкою, будуть свіжими і приготованими спеціально для вас. Другим таким правилом є швидка подача або доставка страв, адже ресторан працює і в форматі «to go». Наприклад, доставка страв з ресторану по Львову безкоштовна і займе в середньому 29 хвилин. І третім правилом є привітне і ввічливе обслуговування, адже персонал ресторану SushiGo шанобливо ставиться до кожного відвідувача.

У ресторані SushiGo розроблено велике меню, в якому кожен зможе знайти щось для себе. Переглядаючи розділ, де представлені суші можна дійсно прірву надовго, адже в цьому меню представлені всілякі різновиди суші та ролів. У ньому можна знайти все: від простих хосомакі з крем-сиром, до всім відомих ролів Філадельфія і Каліфорнія. Крім того, незаперечною перевагою SushiGo є дуже приємні ціни. Наприклад, в меню можна знайти суші від 30 до 180 грн за 8 штук, що є нижче середньої ціни по Львову. Не варто забувати про дуже зручних суші-сетах, які ідеально підійдуть як для романтичної вечері, так і для веселої вечірки з друзями, адже в меню можна знайти сети від 500 до 1500 грам вагою. Просуваючись далі по меню, можна знайти і салати.

Тут є не тільки традиційні японські салати, наприклад, Хіяші Вакаме з горіховим соусом, а й усім відомий Цезар з куркою. Місо-супи так само заслуговують на окрему увагу, адже завдяки їм можна легко відчути атмосферу Далекого Сходу і уявити себе де-небудь в Японії. Однією з родзинок цього ресторану можна назвати десерти, адже не кожен ресторан може похвалитися, що в їхньому меню десерти- це солодкі роли з різними смаками, які нікого не залишать байдужим.

Крім усього іншого, ресторан SushiGo веде свій блог, в якому знайомить своїх відвідувачів з культурою Японії і всього Далекого Сходу в цілому. Там самі шеф-кухарі розкривають свої таємниці приготування рису і інших блюд японської культури і знайомлять з традиціями і звичаями цієї країни.