ECCO - надійна, зручна і стильна

ECCO - надійна, зручна і стильна
Серед величезного розмаїття виробників взуття, ECCO, мабуть, в співвідношенні "Ціна + Якість", можна віднести до розряду найкращих компаній представлених на українському ринку.
Компанія "ECCO" дійсно заслуговує нашої уваги до свого виробництва взяття.
Придбавши в перший раз взуття у магазині ECCO, я купую вже тільки взуття цього виробництва.
Без перебільшення можу сказати, що перша пара кросівок, куплена на сайті ecco.com.ua чотири роки тому, так ще й не вирушила на смітник. Але зараз для середньостатистичного українця це взуття коштує набагато дорожче, аніж інше. Зараз нам простіше купити пару черевиків де-небудь на ринку, вдвічі дешевше, і "вбити" цю пару за сезон (а то і раніше), заощадивши при цьому тисячу або півтори.- "Скупий платить двічі". Чи не краще б придбати хорошу пару взуття, нехай дорожче, але носити її два, три, а то й чотири сезони. У цьому сенсі магазин туфель "ECCO" себе виправдовує.
Дійсно, мої ноги давно забули що таке мозолі. Мабуть, кожен з нас стикався з такою проблемою .. Гарна, надійна, зносостійка і стильне взуття.
Зносу немає цим кросівкам ! Я в них і вчилася на права, і по лісі за рижики ходила, весь декретну відпустку з дитиною в них провела, та й зараз іноді взуваюся зустріти дитину з садка.
За чотири роки експлуатації вони мене ні разу не підводили, служили, миленькі, вірою і правдою! Не скажу навіть, щоб сильно пошарпалися, немає. До здачі в ремонт взуття не доходило. Єдине, що бентежило - підошва світло-сірого кольору стала насилу відмиватися. Я вже і на дачі під проточною водою старою зубною щіткою терла, і з господарським милом пробувала - відчутного ефекту не було. Тоді я подумала, а що якщо спробувати попрати їх в пральній машині. За одним, провести моїм кроссівкам перевірку на міцність. Спочатку я злякалася власних думок , а потім зважилася. Чотири роки для взуття, думаю, пристойний термін, навіть якщо розваляться, звичайно, шкода буде, але не так, щоб дуже
Раджу взуття для дівчат https://ecco.com.ua/catalog/dityache-vzuttya/pol-devochki/ для придбання. Дуже надійна, зручна і стильна.
Що хочеться ще сказати про Ecco - на вузьку ногу вона не підійде. Моя мати в спробі купити взуття цієї фірми - так і не купила її, нога у неї широкувата.
До речі, є маленька хитрість - на взуття Ecco можна трохи заощадити, ну, відсотків на 30, після появи в магазинах нової колекції, приблизно місяця через 1.5, в інтернет - магазині вона коштує значно дешевше.