Кондиціонером можна і житло обігріти

Традиційно ми уявляємо кондиціонери, як агрегати для зниження впливу літньої спеки на наш організм. Ось тільки така уява є хибною. Переважна кількість сучасних кондиціонерів може не лише гарантувати охолодження, а успішно обігріває житло та офіси тоді, коли на вулиці вже холодно, а опалення ще не ввімкнене.

Такі прилади носять найменування кліматичних систем і здатні підтримувати той температурний режим, який задається користувачами. Їх основними режимами є традиційне охолодження, а також ще не зовсім популярний обігрів.

Варто сказати, що в більшості приладів такі режими є абсолютно рівнозначними, а тому з однаковим успіхом виконуються обидві функції. Ринок пропонує і моделі, в яких обігрів є навіть дещо потужнішим, ніж охолодження.

В чому вигоди обігріву приміщень кондиціонерами?

Весняно-осінній період є не особливо приємним для людини. На вулиці холодно, в кімнатах – теж. Опалення вмикати начебто і ранувато, а погрітись і відчути приємний комфорт і затишок вже хочеться.

На допомогу в таких ситуація успішно приходять кондиціонери, в яких доступний режим «тепло – холод». При цьому обігрівання приміщень таким обладнанням відчутно вигідніше, ніж іншими приладами обігріву, що функціонують від електричної мережі. Вони споживають менше електроенергій.

Відвідавши маркет з кондиціонерів і опалювальної техніки, кожен покупець отримає різнобічну інформацію від його працівників і пропозицію широкого асортименту кондиціонерів та іншої техніки для опалення.

Клієнт дізнається, що сучасні спліт-системи за параметрами економічності втричі вигідніші від конвекторів. Теплових вентиляторів та масляних радіаторів. Кожен використаний ними кіловат електроенергії повертається трьома, а то й п’ятьма кіловатами тепла.

Придбання такого дворежимного кліматичного обладнання вигідне ще й тим, що ніяких додаткових затрат на монтажні роботи не потрібно. Спліт-система встановлюється за традиційною схемою встановлення всіх кондиціонерів. Обігрівання виконується простим переключенням режимів за допомогою пульта дистанційного управління.

На користь якого способу опалення зробити вибір?

Як опалювати своє житло – вирішувати споживачу. Інтернет-магазин тільки пропонує оптимальні варіанти и необхідні прилади та комплектуючі. Однак, завжди варто прислуховуватись до порад знаючих людей, щоб не робити хибних кроків і не витрачатись потім додатково на усунення недоліків, а то й на заміну всього опалення.